“Fii decis! Tu decizi!”

Asociatia Behring Romania si Asociatia Club Sportiv Behring Bucuresti au lansat o campanie de responsabilizare civica cu privire la constientizarea importantei redirectionarii a 2% din impozitul datorat statului catre un ONG.

Campania “Fii decis! Tu decizi!” are scopul de a constientiza contribuabilul roman ca are un instrument la indemana – simplu si fara multa birocratie – prin care poate decide cu privire la directionarea unei parti din impozitul datorat catre un ONG.

Esti contribuabil – ai de platit impozit pentru venit? Esti interesat de sanatatea copiilor, adultilor si nu esti multumit de politicile Statului in domeniul sportului si loisir-ului? Atunci ai sansa sa ajuti un club sportiv sa isi realizeze obiectivele:
– atragerea copiilor, tinerilor si adultilor catre miscare si sport
– cumpararea de echipament specific
– participarea la competitii si seminarii tehnice
– scaderea incidentei obezitatii infantile

Tot ce trebuie facut este sa se descarce declaratia 230, sa se completeze datele contribuabilului din sectiunea “I. Date de identificare a contribuabilului” si apoi sa se bifeze la sectiunea II casuta “2. Sustinerea unei entitati nonprofit/unitati de cult”. Se semneaza, dateaza si se depune la Circa financiare din raza de domiciliu a contribuabilului.

Redirectionarea pentru CS Behring Bucuresti se poate face descarcand declaratia de
aici

declaratia_230_2.JPG

This entry was posted in Stiri si noutati. Bookmark the permalink.

Leave a Reply