Rezultate Pan Am BJJ 2013

Desfasurat in perioada 20 – 24 martie 2013 in Irvine, California, celebrul concurs Pan Jiu-Jitsu Championship (sau mai cunoscut sub denumirea de Pan Am) a reusit sa fie o confirme a valorii sportive pentru: João si Paulo Miyao care castiga categoriile -64 kg si -70 kg la centura maro adulti, Keenan Cornelius (a luptat pentru Atos Jiu-Jitsu dupa recentele zvarcoliri in cadrul echipei lui Lloyd Irvin) care castiga aur in categorie si Openul centurilor maro, iar la centuri negre Caio Terra, Guilherme Mendes, Rafael Mendes, Andre Galvão ce isi castiga categoriile, Marcus “Buchacha” Almeida (aur in categorie si Open). Toate rezultatele aici.

A fost un concurs interesant ce a reusit sa ii aduca din nou in finala pe Rafael Mendes si Cobrinha, ultimul nereusind revansa, multumindu-se cu argintul in urma deciziei arbitrilor. Pentru a ajunge in finala Cobrinha a avut nevoie de o omoplata, un choke pentru ca in semifinale sa treaca de Augusto Mendes de la Soul Fighters la puncte. Rafael Mendes a ajuns in finala trecand de Renato Vieria prin armbar si Mario Reis la puncte (scor 2:0).

Caio Terra reuseste o zi interesanta castigand categoria ajungand dupa o omoplata si o decizie in finala unde castiga cu scorul de 2:0 contra lui Bruno Malfacine.

This entry was posted in Stiri si noutati. Bookmark the permalink.

Leave a Reply