Desert Combat Challenge 6

Desert Combat ChallangePe data de 29 Februarie se va organiza la Brasov prima gala cu specific MMA din Romania, toate meciurile desfasurandu-se in cusca (hexagon din sarma), sub reguli de Mixed Martial Arts asemanatoare cu cele din UFC, doar ca lovirea adversarului cu cotul la cap este interzisa. Acest eveniment va purta denumirea de Desert Combat Challenge 6, fiind o continuare a evenimentelor cu acelasi nume din Israel. Lista meciurilor va afisa sportivi din Romania, Slovenia, Franta, Israel, majoritatea sportivilor avand experienta in thai-box (Florin Vintila) si lupta la sol (Gica Apostu, Ido Pariente, Vali Doczi, Moshe Kaitz, Rodrigo Mendes, Victor Halmi), toti activand deja in evenimente MMA peste tot in lume.

Meciurile vor fi urmatoarele:

1. Ioan Maftei (Deva, Romania) vs. Vitali Ivanov (Israel) (categoria -68kg)
2. Cristian Bordea (Timisoara, Romania) vs. Patrick Bogyo (Ungaria) (categoria -68kg)
3. Victor Halmi (Ungaria) vs. Rodrigo Mendes (Israel) (categoria -85kg)
4. Gica Apostu (Brasov, Romania) vs. Moshe Kaitz (Israel) (categoria -73kg)
5. Florin Vintila (Romania) vs. Mamour Fall (Franta) (categoria -73kg)
6. Vali Doczi (Romania) vs. Ido Pariente (Tel Aviv, Israel) (categoria -73kg), meci pentru centura.

Evenimentul va avea loc Vineri, 29 Februarie 2008, la Sala Sporturilor din Brasov, cu incepere de la ora 22:00. De asemenea pentru restul tarii, gala va fi transmisa in direct pe TV pe canalul Sport Klub (disponibil in Romania in retelele RCS/DigiTV si UPC) si de asemenea disponibil in Ungaria, Polonia, Serbia, Slovenia, Muntenegru si Bosnia.

Pretul biletelor de intrare la Desert Combat Challenge 6 este 30 lei. Biletele VIP (langa cusca), vor costa 100 lei. Acestea se pot cumpara de la caseria Salii Sporturilor din Brasov sau de la Deane’s Pub (Str. Republicii, Nr. 19, Brasov).

Inca un eveniment notabil, va avea loc in zilele imediat urmatoare galei (1-2 Martie). Este vorba seminarul de Brazilian Jiu-Jitsu sustinut tot la Brasov de Pattrick Bittan (centura neagra in BJJ). Mai multe detalii puteti sa cititi AICI.

Desert Combat Challenge 6

This entry was posted in Stiri si noutati. Bookmark the permalink.

1 Response to Desert Combat Challenge 6

  1. MagnuM says:

    Behring Jiu-Jitsu Romania ureaza succes tuturor romanilor participanti, avand in vedere ca fac parte (pe langa alti cativa sportivi) din pionierii acestui gen de competitii organizate in Romania.

    Speram sa vedem cati mai multi romani invingatori!!!

Leave a Reply