DREAM = noul PrideFC?

DREAMSe pare ca sintagma (“Pride nu va muri niciodata”) spusa de fostul presedinte al PrideFC, domnul Sakakibara, in momentul cand compania japoneza a fost vanduta celor care detin UFC … este pe cale sa se adevereasca. Fostii detinatori ai DSE (compania care organiza competitiile PrideFC), impreuna cu cei de la FEG (care organizeaza K-1) au trecut la fapte prin intemeierea unei noi promotii deosebit de asteptate in Japonia. Numele noii competitii va fi DREAM, si vor fi disponibile urmatoarele categorii de greutate: Lightweight (70kg), Welterweight (76kg), Middleweight (84kg), Light Heavyweight (93kg), Heavyweight (93kg).

Ca si prim eveniment a fost anuntat DREAM 1 pe data de 15 Martie 2008, in cadrul careia va a vea loc startul catre un nou Grand Prix (turneu) in categoria de -70kg, avand inscrisi urmatorii participanti: J.Z. Calvan, Shinya Aoki, Andre Dida, Mitsuhiro Ishida, Tatsuya Kawajiri, Caol Uno, Joachim Hansen, Gilbert Melendez, Luiz Azeredo, Artur Oumakhanov, Koutetsu Boku, Jung Bu-Kyung, Kazuyuki Miyata, Luiz Firmino.

Dupa cum se poate vedea in imaginea de mai jos … Kazushi Sakuraba, Mirko Crocop si Norifumi “Kid” Yamamoto vor participa si ei in urmatoarele evenimente DREAM.

Dream Fighters

This entry was posted in Stiri si noutati. Bookmark the permalink.

Leave a Reply