Behring Romania face performanta la Euro BJJ 2013

IBJJF a organizat in perioada 24 – 27 ianuarie 2013 la Lisabona, Portugalia cea de a 10-a editia a European Open IBJJF Jiu-Jitsu Championship.

Cu ajutorul sponsorului HEINNER, Behring Romania a aliniat la startul competitiei un lot format din 8 sportivi si a reusit sa urce de 4 ori pe podium fiind la egalitate de puncte cu echipe precum BJJ Revolution Team, Brazilian Top Team, Caveirinha Jiu-Jitsu Family, Cho ke Academy, Clark Gracie Team International, De Souza Dojo, Gracie Humaita Internation.

Behring Romania a obtinut 3 medalii de argint (Robert TOMA – centura alba, Florin CERNAT – centura albastra, Stefan SERAFIM – centura mov) si o medalie de bronz (Radu Teodorescu – centura alba), reusind in premiera ca o echipa din BJJ-ul romanesc sa urce pe podium la o editie European Open IBJJF Jiu-Jitsu Championship la 3 centuri diferite – alba, albastra, mov.

In clasamentul pe echipe Behring Romania s-a clasat pe un onorant loc 53 din 151 de echipe ce au urcat pe podium inaintea unor echipe precum GF TEAM, Aeterna Jiu JItsu, Fabricio Werdum JJ, Nova Uniao Team Italia, CheckMat International, Jungle BJJ etc.

Felicitari si celorlalti sportivi romani ce au reusit sa urce pe podium – Mihai Handrea, Ion Panzaru, Ivan Vlad Bogdan , Florin Vintila, Cristian Migovan, Mircea Cublesan.

podium_florin.jpgpodium_radu.jpgpodium_robert.jpg
podium_stefan.jpgvicecampionii.jpg

This entry was posted in Concursuri, Stiri si noutati. Bookmark the permalink.

Leave a Reply